VSDV Transport

Stuur op werkplezier!

Ontdek de 5 voordelen van werken bij VSDV

9 transportspecialismen binnen 1 bedrijf

Kies voor specialiseren of variëren

VSDV is een bijzonder transportbedrijf: we zijn specialist op het gebied van maar liefst negen vormen van transport. We hebben ons familiebedrijf door de jaren heen heel slim laten groeien door steeds transportbedrijven met verschillende specialismen over te nemen. Hierdoor zijn we niet alleen de transporteur met het breedste dienstenpakket: we zijn ook overal in Nederland goed vertegenwoordigd.

De meeste chauffeurs die bij ons komen werken kiezen voor een specifieke vorm van transport. En dat stimuleren we ook. Want elk specialisme vraagt om andere eigenschappen of vaardigheden. Maar het kan ook zijn dat je leven verandert terwijl je bij ons in dienst bent. Bijvoorbeeld als je een (klein)kind krijgt of toe bent aan een nieuwe stap. Dan kun je in overleg overstappen op een ander specialisme. Zo zorgen we er samen voor dat je altijd blij achter het stuur zit.

De transportspecialismen van VSDV:

 • FTL (Full Truck Load)
 • LTL (Less Truck Load)
 • ADR (transport van gevaarlijke goederen)
 • Geconditioneerd vervoer
 • Lading met urgentie
 • Lading met afwijkende maten
 • Lucht- en zeevracht
 • Afzetcontainers / walking floors
 • Retailtransport
Voordeel 0
Voordeel 1

Een werkgever met oog voor thuis

bepaal je eigen werkdagen en vrije tijd

Bij VSDV hebben we oog voor iedereen. Dat betekent dat we niet alleen een fijne werkgever zijn als het goed met je gaat. We staan ook voor je klaar als je zorgen hebt of toe bent aan een nieuwe uitdaging. Ons motto: als jij goed achter het stuur zit, dan gaat het ook goed met ons. Dat is het voordeel van werken bij een familiebedrijf.

Wat jij met je tijd doet bepaal je zelf bij VSDV. Wil je veel uren maken of liever wat minder? Het liefst ’s nachts of overdag? Alles is bespreekbaar. Zeg nou zelf: bij zo’n werkgever wil je toch werken?!

Werk met het mooiste materieel

van de nieuwste trekkers tot elektrisch stadsvervoer

Kruip achter het stuur van een van onze machtige trekkers of bakwagens. Bij VSDV rijden we met topmerken als Volvo, Scania en DAF. We houden van modern materieel dat lekker nieuw ruikt. Daarom is 80% van onze vloot niet ouder dan 5 jaar. Naast de vertrouwde dieselauto’s hebben we de laatste jaren ook flink geïnvesteerd in elektrisch gekoelde opleggers voor winkeldistributie en koeltransport. Daarnaast rijden we ook met geheel elektrische bakwagens voor distributie in binnensteden. Stel je voor: net zoveel power als je gewend bent, maar dan fluisterstil! Dat is wel even wennen.

Of je nu elke avond thuis of elke avond van huis bent: we zorgen dat je altijd goed uitgerust de weg op gaat. De meeste auto’s zijn bijvoorbeeld uitgevoerd met een omvormer, zodat je altijd en overal tv kunt kijken met popcorn uit je eigen magnetron. En onze nieuwste auto’s bestellen we standaard met standairco. Kortom: we zorgen goed voor ons materieel én voor onze chauffeurs.

Voordeel 2
Voordeel 3

Word onderdeel van een sterk transportteam

hard werken én hard lol maken

VSDV is een groot familiebedrijf met het gevoel van een maatje kleiner. We gaan prettig met elkaar om, kennen elkaar bij naam en maken er samen het beste van. De jaarlijkse BBQ is berucht, de nieuwjaarsborrel gevaarlijk gezellig en alle speciale momenten, zoals chauffeursdag of jubilea, worden goed gevierd. Kortom, een fijne club waar hard gewerkt wordt en we altijd tijd maken voor een goeie grap of een praatje. Daar wil je bij horen.

Kies voor een snelgroeiende én solide werkgever

volop werk met baanzekerheid

VSDV is groot geworden door slim in te spelen op kansen. Alles wat onze klanten in beweging brengt is voor ons interessant. We zijn altijd in de weer om efficiënter te rijden en minder lege kilometers te maken. Onze specialismen verbreden en versterken we voortdurend, onder meer door andere vervoerders over te nemen.

Met maar liefst negen transportspecialismen biedt VSDV een solide werkplek voor heel verschillende mensen met heel verschillende talenten. Of dat nou achter het stuur is, op kantoor, in het magazijn of onder de motorkap. Een bijkomend voordeel is dat we door die vele specialismen goed in staat zijn om pieken en dalen op te vangen. Is het in de ene vorm van transport wat rustiger, dan kunnen die chauffeurs bijvoorbeeld tijdelijk bijspringen om drukte in een andere sector op te vangen. Op die manier blijven we lekker rijden.

Voordeel 4

Een greep uit onze vacatures

Chauffeur Winkeldistributie

 • Echt
 • Fulltime

Stage Allround Mediamaker

 • Zwaag
 • Stage

Transportplanner

 • Zwaag
 • Fulltime
Chauffeur VSDV

Ondanks de grootte van het bedrijf blijft het altijd heel persoonlijk

Al sinds zijn 18e is Maurice werkzaam in de versproducten, dit gaat om o.a. groente, fruit en soms ook bloemen. “Dit transport past me gewoon heel goed en ik vind het ontzettend leuk en afwisselend.” Lees verder

Chauffeur VSDV

Ga eens een dag met een chauffeur mee om te ervaren hoe het is, want het is zo leuk!

Dit is onze topper Karina. Zij is al 6 jaar werkzaam voor VSDV en heeft altijd in de winkeldistributie gewerkt. Karina rijdt voor verschillende klanten zoals de Action, Lidl en de Jumbo. Lees verder

Chauffeur VSDV

Voor mij is werken in de nacht ideaal!

Patrick werkt op dit moment alweer 12,5 jaar voor VSDV. En zegt met een glimlach: “Ik zou niet weten waarom ik ergens anders naartoe zou moeten gaan.” Patrick werkt fulltime in de nacht en met zijn kinderen werkt dit voor hem erg fijn. “Ik kan s’ middags mijn kinderen ophalen van school en kan zo evengoed voldoende tijd met ze besteden, dat werk voor mij erg prettig.” Lees verder