Chauffeur VSDV

Loop eens een dag mee

Lijkt de transport sector jou te gek maar wil je toch eens zien hoe dit in de praktijk in zijn werk gaat? Loop dan eens een dag mee met een van onze chauffeurs.

"*" geeft vereiste velden aan

Laat ons weten in welke werkzaamheden je geïnteresseerd bent. Weet je dit nog niet helemaal, dat is geen probleem. Wij nemen graag contact met je op om te kijken wat het beste bij jou past.
Welk rijbewijs bezit je?
AVG*

Van Straalen de Vries is een logistiek familiebedrijf dat geboren is vanuit ondernemerschap. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot dé vervoerder van ondernemend Nederland. We voelen ons sterk verbonden met onze klanten en denken mee. Alles om de handel van onze klanten in beweging te brengen.

Ongekende flexibiliteit

We bieden onze opdrachtgevers een flexibiliteit en beschikbaarheid die niemand in Nederland ons nadoet. Daarvoor brengen we een modern wagenpark in stelling met ruim 600 trekkende voertuigen en diverse opleggers, LZV-combinaties, koelwagens, diepladers, walking floor trailers, afzetcontainers en elektrische vrachtwagens.

Daarom zijn we ook altijd op zoek naar goede mensen die samen met ons de schouders eronder willen zetten. Achter het stuur, in het magazijn, in de garage en op kantoor! Want alleen met de juiste mensen kunnen we ondernemers in beweging brengen.

Meer weten over VSDV? Op onze website vertellen we je graag meer.

Werken bij VSDV