VSDV brengt ondernemers in beweging

Van Straalen de Vries is een logistiek familiebedrijf dat geboren is vanuit ondernemerschap. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot dé vervoerder van ondernemend Nederland. We voelen ons sterk verbonden met onze klanten en denken mee. Alles om de handel van onze klanten in beweging te brengen.

We bouwen transporthubs om de lijnen kort te houden en zoeken samenwerking met lokale transportondernemers. Zo optimaliseren we ons bereik binnen Nederland en lopen we voorop als het gaat om groen stadstransport. Daar werk jij toch ook graag aan mee?

Ongekende flexibiliteit

We bieden onze opdrachtgevers een flexibiliteit en beschikbaarheid die niemand in Nederland ons nadoet. Daarvoor brengen we een modern wagenpark in stelling met ruim 600 trekkende voertuigen en diverse opleggers, LZV-combinaties, koelwagens, diepladers, walking floor trailers, afzetcontainers en elektrische vrachtwagens.

Daarom zijn we ook altijd op zoek naar goede mensen die samen met ons de schouders eronder willen zetten. Achter het stuur, in het magazijn, in de garage en op kantoor! Want alleen met de juiste mensen kunnen we ondernemers in beweging brengen.

Meer weten over VSDV? Op onze website vertellen we je graag meer.