Ramon Schrijver:
We proberen elkaar altijd te helpen en er voor elkaar te zijn

Ramon is 26 jaar en werkzaam in de nacht, hij vervoert groente en fruit voor Hessing. De ladingen vervoert Ramon van Zwaagdijk naar Nieuw Bergen. Daar worden de ladingen weer onderverdeeld voor de filialen van Jan Linders.

Ramon: “Werken in de nacht is een wereld op zich. Je ziet en spreekt andere mensen dan overdag, het is heerlijk rustig op de weg en je hebt op die manier ook nooit last van file. Het werk is lekker zelfstandig, maar je bent nooit alleen. Dit is een goede afwisseling.
Op de locaties en onderweg kom je verschillende mensen tegen en dit maakt het werk gezellig.

De transportsector heeft m’n interesse altijd wel gewekt. Diesel heeft altijd al in mijn bloed gezeten. Ik ben op en om het magazijn begonnen met het wassen van vrachtwagens, pallets op de juiste plek zetten en andere magazijnwerkzaamheden.

Daarna ben ik begonnen in het stukgoed en pallet distributie, iets heel anders dan wat ik nu doe.
Op dit moment werk ik in het gekoelde vervoer, daarin zijn er nog genoeg dingen die ik wil gaan leren dus op dit moment zit ik goed.

Mijn tip voor nieuwe chauffeurs is eigenlijk: Heb nooit haast. Haasten is laatkomen, in het begin gaat het vaak toch niet snel en krijg je als het goed is ook niet meteen alles tegelijk op je bordje, dus maak hiervan gebruik probeer meerdere manieren van laden uit zodat je goed weet wat voor jou prettig werkt.

Chauffeur VSDV

Diesel heeft altijd al in mijn bloed gezeten.

Wat ik fijn vind aan het transport is dat er zoveel verschillende soorten van zijn. Er zit meestal voor iedereen iets bij wat bij hem of haar past.

Nu ben ik alweer ruim een jaar werkzaam bij VSDV. Ik merk heel erg dat VSDV een familiebedrijf is. De familiaire sfeer wordt ook vooral door Rober in stand gehouden. Hij spreekt altijd zijn dank uit naar zijn medewerkers en die waardering is heel fijn om te krijgen. We doen het met z’n allen en iedereen is een belangrijke schakel. We proberen elkaar altijd te helpen en er voor elkaar te zijn.”

Chauffeur VSDV

Het werk is lekker zelfstandig, maar je bent nooit alleen.

Lijkt de transport sector jou te gek maar wil je toch eens zien hoe dit in de praktijk in zijn werk gaat? Loop dan eens een dag mee met een van onze chauffeurs.

Meld je dan hier aan voor een instapdag.

Ben je geïnteresseerd in een van de vacatures of wil je een oriëntatiegesprek? Neem dan even contact met ons op.

Via de mail kan dit naar personeel@vsdv.nl, telefonisch kan dit via 0228-587837 en via Whatsapp kan dit naar 06 13 135 075.

VSDV Transport

Een greep uit onze vacatures

Klantenservice medewerker

  • Zwaag
  • Fulltime

Monteur onderhoud intern materieel

  • Zwaag
  • Fulltime

Bakwagenchauffeur

  • Broekhuizenvorst
  • Fulltime

Chauffeur Winkeldistributie

  • Echt
  • Fulltime

Chauffeur Winkeldistributie/Voorman

  • Oss
  • Fulltime