Mick en Carleyn zijn een power koppel in het transport!

Mick en Carleyn hebben een aantal dingen gemeen. Ze werken beide in het AGF-transport (aardappels, groente en fruit) en hebben een voorliefde voor Scania! En de passie voor transport zat er al heel vroeg in.

Mick is nu alweer 4 jaar werkzaam bij VSDV. Mick: “Ik ben begonnen bij de wasstraat in Zwaagdijk. Mijn vader is altijd al vrachtwagenchauffeur geweest dus daardoor was ik al enthousiast geworden. De meesten gingen in het weekend bijvoorbeeld voetballen, maar ik ging veel liever mee op de vrachtwagen! Mijn vader werkt nu ook bij VSDV, dat is erg leuk want zo kom je elkaar wel eens tegen bij klanten.

Ik werk hier parttime want ik doe hiernaast nog een studie bedrijfskunde. De dagen dat ik werk zijn heel verschillend, net hoeveel tijd ik heb naast mijn school.”

VSDV Transport

De meesten gingen in het weekend voetballen, maar ik ging veel liever mee op de vrachtwagen!

Carleyn is nu 3 jaar werkzaam bij Hessing Logistiek. Carleyn: “Via mijn zus ben ik eigenlijk bij Hessing Logistiek beland. Zij was daar ook werkzaam op de vrachtwagen dus zo ben ik daar terecht gekomen. Mijn vader is ook altijd chauffeur geweest dus die verhalen vond ik altijd heel leuk om te horen. Later ben ik veel met vrienden mee geweest op de vrachtwagen en zo kwam ik erachter dat dit toch wel heel tof is! Op die manier rol je ook wel het beste in het vak, je moet het gewoon ervaren om te zien hoe leuk het is.

Via STL (Sectorinstituut Transport en Logistiek) ben ik een traject gestart. Zo ben ik eerst gaan werken op een busje en later overgestapt op de vrachtwagen. Je merkt soms wel dat er wat vooroordelen zijn wanneer je als vrouw in het transport werkt. Tóch is ook wel zo dat het steeds meer een gewenning wordt, gezien er tegenwoordig zoveel vrouwen in het transport werken. Dat is heel fijn.”

“Omdat we beide werkzaam zijn in het AGF-transport kwamen we elkaar steeds vaker tegen bij klanten. We merkten gelijk dat er een leuke klik was. We stonden zo steeds langer met elkaar te praten zonder dat we er erg in hadden, totdat de planning een keer opbelde om te vragen of ik al bijna thuis was, toen stonden we nog in Barendrecht. Dat was toch niet helemaal de bedoeling.” grapt Mick.

VSDV Transport

Het is heel fijn om een passie te delen voor transport.

“Het is heel fijn om een passie te delen voor transport. Het is heel leuk om elkaar onderweg tegen te komen. Zo kwamen we laatst bij een klant elkaar tegen en stond mijn vader hier toevallig ook. Zo merk je toch extra dat je bij een familiebedrijf werkt.

Bij VSDV vind ik sowieso dat er een familiaire sfeer hangt. Ook het contact met de planners is heel fijn. Ik merk dat er veel naar mij wordt geluisterd en dat ze altijd open staan voor oplossingen als ik iets graag zou willen of wanneer er tijdens het werk eens iets voorkomt, je lost het altijd samen op.”

Lijkt de transport sector jou te gek maar wil je toch eens zien hoe dit in de praktijk in zijn werk gaat? Loop dan eens een dag mee met een van onze chauffeurs. Meld je dan hier aan voor een instapdag.

Ben je geïnteresseerd in een van de vacatures of wil je een oriëntatiegesprek? Neem dan even contact met ons op.
Via de mail kan dit naar personeel@vsdv.nl, telefonisch kan dit via 0228-587837 en via Whatsapp kan dit naar 06 13 135 075.

Een greep uit onze vacatures

Chauffeur Winkeldistributie

  • Bleiswijk
  • Fulltime

Transportplanner

  • Op diverse locaties
  • Fulltime

Shunt-Treiber (DE)

  • Venlo
  • Fulltime / Parttime

Rangeerchauffeur (CE)

  • Venlo
  • Fulltime / Parttime

Bakwagenchauffeur Winkeldistributie

  • Bleiswijk
  • Fulltime