Iedere dag is het weer een ander ritje en dat maakt het werk erg afwisselend.”

Maarten is al 15 jaar werkzaam voor de Kruidvat, en nu sinds 3 jaar onder de naam van VSDV. Hij heeft zo’n 5 tot 6 adressen op een dag, en die adressen zijn van Groningen tot Zeeland.

Lees verder

Ga eens een dag met een chauffeur mee om te ervaren hoe het is, want het is zo leuk!

Dit is onze topper Karina. Zij is al 6 jaar werkzaam voor VSDV en heeft altijd in de winkeldistributie gewerkt. Karina rijdt voor verschillende klanten zoals de Action, Lidl en de Jumbo.

Lees verder

De meesten gingen in het weekend voetballen, maar ik ging veel liever mee op de vrachtwagen!

Mick en Carleyn hebben een aantal dingen gemeen. Ze werken beide in het AGF-transport (aardappels, groente en fruit) en hebben een voorliefde voor Scania! En de passie voor transport zat er al heel vroeg in. De meesten gingen in het weekend bijvoorbeeld voetballen, maar ik ging veel liever mee op de vrachtwagen!

Lees verder

Ik heb in mijn jeugd nooit geroepen dat ik vrachtwagenchauffeur wilde worden en toch zit ik al 20 jaar iedere dag met veel plezier achter het stuur!

Robert is al 20 jaar chauffeur en zou niets anders meer willen. Toch grappig want vroeger op school had hij er nooit over nagedacht om chauffeur te worden. Hoe dat zo tot stand is gekomen lees je hier.

Lees verder

Ondanks de grootte van het bedrijf blijft het altijd heel persoonlijk

Al sinds zijn 18e is Maurice werkzaam in de versproducten, dit gaat om o.a. groente en fruit. “Dit transport past me gewoon heel goed en ik vind het ontzettend leuk en afwisselend.”

Lees verder

Als je echt wilt leren sturen, moet je de winkeldistributie in gaan.

Sinds 2013 is Alex Pen fulltime aan het werk in de winkeldistributie. “Het contact met klanten en collega’s onderling is heel fijn. Er heerst een prettige werksfeer en we zijn een vast team in de winkeldistributie. Twee jaar geleden is Otten Transport waar ik werkzaam was, overgenomen door VSDV, dit vond ik in het begin wel spannend. Nu ben ik helemaal tevreden! We hebben korte lijnen met het hoofdkantoor en er wordt goed rekening met ons gehouden en naar ons geluisterd.”

Lees verder

We proberen elkaar altijd te helpen en er voor elkaar te zijn

Ramon: “Werken in de nacht is een wereld op zich. Je ziet en spreekt andere mensen dan overdag, het is heerlijk rustig op de weg en je hebt op die manier ook nooit last van file. Het werk is lekker zelfstandig, maar je bent nooit alleen. Dit is een goede afwisseling.

Lees verder

Als je problemen kunt oplossen is het chauffeursvak een wereldbaan voor je.

Alweer 17 jaar geleden kwam Marcel aan het werk bij VSDV en nog iedere dag stapt hij met veel plezier weer achter het stuur. Op dit moment werkt hij alweer 12 jaar in het containertransport. “Het containertransport is heel variërend. Iedere dag is weer verschillend. Het verschilt van lading maar ook van adressen. Je maakt contact met klanten en dit maakt het werk erg leuk”.

Lees verder

Voor mij is werken in de nacht ideaal!

Patrick werkt op dit moment alweer 12,5 jaar voor VSDV. En zegt met een glimlach: “Ik zou niet weten waarom ik ergens anders naartoe zou moeten gaan.” Patrick werkt fulltime in de nacht en met zijn kinderen werkt dit voor hem erg fijn. “Ik kan s’ middags mijn kinderen ophalen van school en kan zo evengoed voldoende tijd met ze besteden, dat werk voor mij erg prettig.”

Lees verder

Ik heb mijn eigen kantoor op wielen

De Facebookuitnodigingen van mijn nieuwe collega’s stroomden al binnen voordat ik aan het traject begon’, lacht vrachtwagenchauffeur Jennifer Noorloos. "Als vrouw val ik natuurlijk op binnen het vak, maar het zegt vooral veel over de familiesfeer in de organisatie." Een jaar geleden begon ze naast haar fulltimebaan als boodschappenbezorger bij Albert Heijn aan het omscholingstraject van VSDV en afgelopen maand behaalde ze haar diploma. Ze vertelt trots hoe ze dankzij het traject nu helemaal op haar plek zit.

Lees verder