Vrachtwagenchauffeur in Oss?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze locatie in Oss!

Vrachtwagen chauffeur Oss
chauffeur winkeldistributie Oss

Locatie

Onze roots liggen in Noord-Holland. Dat zie je terug in onze no-nonsens houding, waarbij we er alles aan doen om onze opdrachtgevers én collega’s tevreden te houden. Daarvoor gebruiken we een modern wagenpark met ruim 700 trekkende voertuigen en diverse opleggers, LZV-combinaties, koelwagens, diepladers, walking floor trailers, afzetcontainers en elektrische vrachtwagens.

De afgelopen jaren zijn we flink doorgegroeid. Vandaag de dag hebben we 11 vestigingen en 22 standplaatsen. Hier werken we met ruim 1.100 medewerkers aan het vervoer van de meest uiteenlopende goederen. In Oss zijn we één van de grotere transporteurs die de winkeldistributie verzorgen voor de PLUS, vanuit hun nieuwe distributiecentrum aan de Keltenweg 30. Een moderne locatie, die het begin- en eindpunt is van jouw dagelijkse ritten.

Bekijk hier de routebeschrijving

Sollicitatieproces

  • Wij maken graag kennis met jou

    Wij nemen vervolgens contact met je op om kennis te maken en een afspraak te maken voor een gesprek.

  • Kennismaken met de baan?

    Benieuwd of de vacature voor winkeldistributiechauffeur in Oss iets voor jou is? Dan bieden we je graag de mogelijkheid om een dagje mee te rijden met Robert. Eén van de chauffeurs die op dit moment ook de winkeldistributie voor de PLUS in Oss verzorgt.

  • Aangenomen!

    Ben je overtuigd van de baan én van VSDV? Dan kun je direct bij ons aan de slag en word je onderdeel van ons sterke transportteam. Welkom bij VSDV!

winkeldistributiechauffeur Oss

Een keertje kijken op onze locatie in Oss? Kom langs voor een kennismakingsgesprek.

Kom jij kennismaken met ons? Laat hieronder je gegevens achter.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via personeel@vsdv.nl of bel/WhatsApp naar 06 13 135 075?

Aanmelden kennismaking

"*" geeft vereiste velden aan

Welk rijbewijs bezit je? (optioneel)
AVG*

Robert’s verhaal bij VSDV

Chauffeur VSDV

Robert van de Ven

Chauffeur winkeldistributie – Oss

“Ik heb in mijn jeugd nooit geroepen dat ik vrachtwagenchauffeur wilde worden en toch zit ik al 20 jaar iedere dag met veel plezier achter het stuur!”

Robert is al 20 jaar chauffeur en zou niets anders meer willen. Toch grappig want vroeger op school had hij er nooit over nagedacht om chauffeur te worden. Hoe dat zo tot stand is gekomen lees je hier.

Dagje meerijden?

Maak kennis met het werk door een dagje mee te rijden met Robert

Wil je ervaren hoe het is om als winkeldistributiechauffeur of bakwagenchauffeur winkeldistributie voor VSDV de PLUS vestigingen te bevoorraden? Dat kan! Onze chauffeur Robert nodigt je graag uit om een keertje met hem mee te rijden op één van zijn ritten. Zo kun je ervaren wat het is om als chauffeur voor VSDV te rijden, hoor je

winkeldistributiechauffeur Oss
Chauffeur Oss winkeldistributie

Werken voor VSDV

Het is belangrijk dat je als Chauffeur Winkeldistributie en bakwagenchauffeur winkeldistributie de PLUS vestigingen op een nette manier voorziet van de juiste producten, maar we vinden het ook belangrijk dat het met jou goed gaat. Daarom rijden we met modern materieel, om jou van een comfortabele werkplek te voorzien. Daarbij zijn onze wagens van moderne snufjes voorzien, om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. In 9 van de 10 gevallen zul je aan het begin van je werkdag een volgeladen vrachtwagen aantreffen. Mocht dan een keer niet zo zijn, staan er elektrische pallettrucks voor je klaar waar .

Bij VSDV kijken we graag naar de mens achter de chauffeur. Want jij bent ook gelukkiger als je tijd hebt voor je sport of hobby en natuurlijk je gezin. Wil je liever in het weekend werken en doordeweeks meer thuis? Of juist andersom? Alles is bespreekbaar! Al behoort regelmatig in het weekend werken wel tot deze functie.