Zien we jou op zaterdag
30 september in Almere?

Vrachtwagenchauffeur in Almere?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze locatie in Almere!

Vrachtwagen chauffeur Oss

Locatie en info

Op zaterdag 30 september kun je bij het duurzame distributiecentrum van Lidl in Almere binnen komen lopen. Wij zijn hier aanwezig van 8.00 uur tot 15.00 uur. Je kunt hier met ons in gesprek gaan, zien hoe het DC eruit ziet en kennis maken met misschien wel je toekomstige collega’s! Zien wij jou daar?

Locatie: Lidl Almere
Adres: Brigitten 1, 1358 CB, Almere
Datum: Zaterdag 30 september 2023
Tijd: 09.00 uur – 15.00 uur

Sollicitatieproces

  • Ga met ons in gesprek

    Wij willen jou graag leren kennen en maken daarom graag kennis met jou en willen graag weten wat jouw wensen zijn. Als wij een goede match hebben doen wij een voorstel.

  • Aangenomen!

    Ben je overtuigd van de baan én van VSDV? Dan kun je direct bij ons aan de slag en word je onderdeel van ons sterke transportteam. Welkom bij VSDV!

winkeldistributiechauffeur Oss

Aanmelden kennismakingsdag

Voor de kennismakingsdag in Almere op 30 september is het niet verplicht om je aan te melden maar dit mag uiteraard wel. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via personeel@vsdv.nl of bel/WhatsApp naar 06 13 135 075?

"*" geeft vereiste velden aan

Welk rijbewijs bezit je? (optioneel)
AVG*

Onze roots liggen in Noord-Holland. Dat zie je terug in onze no-nonsens houding, waarbij we er alles aan doen om onze opdrachtgevers én collega’s tevreden te houden. Daarvoor gebruiken we een modern wagenpark met ruim 700 trekkende voertuigen en diverse opleggers, LZV-combinaties, koelwagens, diepladers, walking floor trailers, afzetcontainers en elektrische vrachtwagens.

De afgelopen jaren zijn we flink doorgegroeid. Vandaag de dag hebben we 12 vestigingen en 22 standplaatsen. Hier werken we met ruim 1.100 medewerkers aan het vervoer van de meest uiteenlopende goederen. In Almere zijn we één van de grotere transporteurs die de winkeldistributie verzorgen voor de Lidl, vanuit hun nieuwe distributiecentrum aan de Brigitten 1. Een moderne locatie, die het begin- en eindpunt is van jouw dagelijkse ritten.

Wil je meer informatie?
Neem contact met ons op via personeel@vsdv.nl, bel ons op 0228-587837  of stuur je vraag via Whatsapp: 06 13 135 075.

winkeldistributiechauffeur Oss